نحوه مصرف کنجد زعفرانی:
دانه های کنجد را می توان به طور مستقیم به صورت خام، برشته شده یا برای تهیه نان، کیک، کلوچه یا کلوچه استفاده کرد.
علاوه بر این، این دانه ها طعم غذا را تغییر نمی دهند و می توانند با ماست، برنج، سالاد، غلات، غلات، اسموتی ها، آب میوه ها یا کرم هایی مانند هوموس ترکیب شوند.
علاوه بر این، از دانه های کنجد برای تهیه روغن استفاده می شود که می تواند در آماده سازی های مختلف برای طعم دادن به غذا استفاده شود.
برای بهره مندی از فواید این دانه ها باید 1 تا 2 قاشق غذاخوری در روز مصرف شود. این مقادیر ممکن است با توجه به سن، جنس، وضعیت سلامتی و تحمل متفاوت باشد، بنابراین توصیه می شود با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
افراد مبتلا به دیابت می توانند کنجد را همراه با وعده های غذایی مصرف کنند، زیرا به دلیل داشتن فیبر، پروتئین و چربی، به کاهش زمان جذب کربوهیدرات های موجود در غذا کمک می کند و به کنترل بهتر سطح قند خون کمک می کند.
دستور پخت با دانه کنجد
برخی از دستور العمل هایی که می توان با دانه کنجد تهیه کرد عبارتند از:
1. رب کنجد
رب کنجد که به نام تاهینی نیز شناخته می شود، به راحتی تهیه می شود و می توان آن را به عنوان مثال در نان ها قرار داد یا از آن برای تهیه سس یا طعم دادن به غذاهای دیگر مانند فلافل استفاده کرد.
عناصر:
1 فنجان دانه کنجد؛
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری.
روش آماده سازی:
برای تهیه تاهینی کافی است دانه ها را در تابه سرخ کنید و مراقب باشید که دانه ها نسوزند. سپس بگذارید کمی خنک شود و دانه ها را به همراه روغن زیتون در دستگاه پردازشگر قرار دهید تا به شکل خمیر درآیند.
در طول فرآیند می توان مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کرد تا به بافت مورد نظر برسد. علاوه بر این، می توان آن را با نمک و فلفل مزه دار کرد.
2. کوکی های کنجدی
کوکی های کنجدی گزینه ای عالی برای میان وعده یا خوردن با قهوه یا چای هستند.
بدون دیدگاه