بیماریهای دستگاه تنفسی و چشمی، سرماخوردگی ، آنفولانزا ، تب ، روماتیسم و نقرس . بر اساس این رشته، دانه کتان را باید به صورت چای گیاهی مصرف کرد یا خیس کرد و خورد. برعکس، برای استفاده موضعی، روغن یا خمیر حاصل از آسیاب کردن با آب ترجیح داده می شود.
با این حال، تا آنجا که به پزشکی معاصر مربوط می شود، دانه های کتان اثر درمانی بسیار خوبی در برابر اشکال یبوست ناشی از کمبود فیبر غذایی نشان داده اند، مشروط بر اینکه در نظر داشته باشید که کمبود آب در وعده غذایی و رژیم غذایی می تواند داشته باشد. اثر معکوس
علاوه بر این، به نظر میرسد که آزمایشهای علمی مختلف (البته به روشهای مختلف) در مورد قدرت کاهش کلسترول قابل توجه آنها توافق دارند . در برخی کارآزماییها، مهمترین نتایج بر روی نمونه زن در مقایسه با نمونه مرد برجسته شد، در حالی که در برخی دیگر برعکس اتفاق افتاد.
همچنین تأثیر بذر کتان بر قند خون مورد توجه متابولیک است . در افراد مبتلا به اختلال تحمل گلوکز یا دیابت نوع ۲ ، به نظر می رسد مصرف این ماده غذایی با تعدیل شدت آن، سطح قند خون را کاهش می دهد .
همچنین هیچ تحقیقی در مورد اثرات سودمند فرضی دانه کتان بر بیماری های نئوپلاستیک وجود ندارد. یک کار نسبتاً اخیر نتیجه خوبی را در درمان برخی سرطانهای سینه و پروستات برجسته کرده است، مهم ترین است که می شود که به درستی درمان نیست.
کرده است که بر س س ش داده های به دست آمده، دانه کتان می تو تو حتی برای جدوگیری ز رشد سرطان نتیجه گیری . لازم به ذکر است که این نتایج توسط تحقیقات دیگر تایید نشده است.
همانطور که پیش بینی می شد، دانه های کتان نیز مقادیر قابل توجهی لیگنان (تا ۸۰۰ برابر بیشتر از سایر گیاهان) را فراهم می کند.
اینها ترکیبات شیمیایی با ماهیت فنلی هستند که عملکرد بسیار مهم استروژن مانند و آنتی اکسیدانی را انجام می دهند. این ترکیبات، علاوه بر تأثیر مثبت بر برخی پارامترهای متابولیک، میتوانند با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند .
عملکرد هم افزایی بسیار مهمی در پیشگیری از تومورهای وابسته به استروژن در زنان (مانند سرطان سینه ) و تومورهای وابسته به آندروژن در مردان (به عنوان مثال ، انجام دهند). سرطان سینه) پروستات).
بدون دیدگاه